Tomb Raider (2018) – Stiže nova Lara Croft!

Iako mislimo da je Angelina Jolie bila sjajna kao Lara Croft, njezino vrijeme je prošlo i red je došao  na novu, mlađu glumicu koja će preuzeti ulogu ove poznate junakinje. Alicia Vikander je sretnica koja je dobila šansu oduševiti muškarce širom svijeta i postati novi seks simbol.

Na radost svih fanova, pojavio se i prvi trailer koji pokazuje dijeliće novog filma koji se trenutno dovršava u postprodukciji, kao i ličnost nove Lare Croft. Odmah u startu možemo vidjeti da je u pitanju mlada i neiskusna Lara koja tek počinje sa svojim avanturama. Sličnosti sa novim video igrama su ogromne, pa se vidi da su kreatori filma željeli Aliciu Vikander približiti Lari koja je trenutno zastupljena u video igrama nove generacije.

Pokušati ćemo Laru učiniti živim bićem i od nje stvoriti lik sa kojim će se svatko moći poistovjetiti. Prije 4 godine smo imali priliku vidjeti remake popularne video igre i prikaz potpuno novog lika, pa ćemo se potruditi da i film ponovi nešto slično. Ovo će biti sasvim nova Lara koja će vam definitivno prirasti uz srce“, rekao je reditelj filma, Roar Uthaug.

Za sada samo ostaje da vidimo kako će se pokazati nova Lara Crof i da li će uspeti nadmašiti legendarnu Angelinu Jolie.

Trailer: