Auto kuharskog James Bonda – Jamie Oliver dobio kuhinju na četiri kotača

Kad nam netko spomene marku Land Rover, automatski nam se pred očima stvara veliki terenac odličnih terenskih sposobnosti. Kada s ekipom iz spomenute marke udružite vrhunskog kuhara, rezultat mora biti zanimljiv – kuhinja na četiri kotača. I to kakva!

Po željama Jamiea Olivera, odjel za specijalne narudžbe Land Rovera preradio je model Discovery u vozilo koje je opremljeno svim gadgetima koje mora imati jedna kuhinja. U auto su smjestili roštilj, toster, plinski štednjak, dozator maslinovog ulja, mućkalice za maslac, ledomat, brojne pretince za začine…Iz prednjeg dijela vozila, iz maske hladnjaka izvlači se čak i motorizirani ražanj, a posebno zanimljive su 5-litarske aluminijske posude u kotačima.
Specijalisti britanske kompanije osigurali su Jamie Oliveru, između ostalog, specijalno dizajnirani aluminijski sudoper, LED televizor i radnu površine koja se može pretvoriti u blagovaonski stol.

Video:

“Sanjao sam o ovakvoj kuhinji, a u Land Roveru su čak premašili moja očekivanja. Ovaj Discovery je savršen, napravljen po mjeri moje obitelji. Jedinstveni terenac je dokaz da kulinarske avanture možemo prenijeti na novi nivo”, izjavio je Jamie Oliver, inače veliki ljubitelj vozila Land Rover.

Prolistajte galeriju fotografija: