VIDEO: Agencija na otočiću nudi odmor po receptu “seks, droga i alkohol”

Foto: YouTube screenshot

Na bespućima interneta nedugo se je pojavila reklama za najraskalašeniji odmor na svijetu kakvog se ne bi posramio ni Charlie Sheen. Tvrtga Good Girls po cijeni od 5 000 dolara nudi odmor na „seks otoku“ koji se nalazi u blizini kolumbijske Cartagane. U Kolumbiji je prostitucija legalna, ali svodništvo nije, pa ostaje nejasno krši li marketinška kompanija tamošnje zakone.

Erotski video koji reklamira četverodnevne paket aranžmane na privatnom otoku nudi mogućnost rezervacije odmora za 30 muškaraca koji će tijekom odmora na raspolaganju imati 60 prostitutki koje će im biti dostupne 24 sata na dan.– Svaka karta uključuje dvije djevojke dnevno za neograničene količine seksa tijekom četiri dana događaja. U svakom trenutku možete zamijeniti svoje djevojke s djevojkama drugih gostiju – stoji na web stranici organizatora događaja koji traje od 24. do 27. studenog. Pošto se odmor odvija u Kolumbiji, ništa bez njihovog glavnog brenda. Gostima se nude neograničene količine kokaina koje će im biti u svakom trenutku na raspolaganju. Naravno, sve je začinjeno i s ogromnim, te za goste navodno neograničenim količinama alkoholnih pića po osobnom izboru. Sve što trebate napraviti je, nakon što rezervirate odmor, naglasiti svoje osobne želje.

Ako imate bilo kakve posebne želje ili prohtjeve bilo od domaćina ili djevojaka koje će vas zabavljati, samo ih recite i bit će sigurno ispunjeni – direktno se obećava u videu. Drugog dana odmora, klijenti će imati posebnu povlasticu – pola sata s 16 žena odjednom, a tada se možete upustiti u seksualne aktivnosti sa svima njima, one su tu da vam ugađaju, naglašavaju organizatori. Treći i četvrti dan “seksfesta”, kako ga nazivaju, rezervirani su za brodske partije za više od 100 ljudi, a tada se opet sve svodi na seks, drogu i alkohol.

Pogledajete video: