EXIT pokreće zimski glazbeni festival na Jahorini

Velika Exitova festivalska obitelj od sljedeće godine brojat će još jednog člana. Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu poslije i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, Exit tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. ožujka sljedeće godine na olimpijskoj Jahorini.

Program festivala bit će koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korištena i za izuzetno uspješni Sea Star festival u Istri. Prvog dana festival će imati večernji tulum zagrijavanja, poslije kojeg će sljedeća dva biti otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezerviran za dnevnu završnu zabavu.Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, bit će objavljene uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cijenama bit će dostupne i prije početka zimske sezone.

U prvom, promotivnom valu prodaje ulaznica za Exit festival bit će dostupne ulaznice i za ostale festivale, i to po prvim, promotivnim cijenama, kako pojedinačno, tako i u paketu s uštedama koje će ići i do 80%.

Glazbeni festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom svijeta, a samo u Europi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja. EXIT team u suradnji sa Olimpijskim centrom “Jahorina” planira novi festival u relativno kratkom roku pozicionirati među najznačajnije zimske glazbene festivale na kontinentu.