Poznati datumi za 6. Moondance Festival

Foto: www.moondancefest.com

Moondance Festival objavio je datume održavanja u 2018., piše KlubskaScena. Za ples među zidinama tvrđave Kamerlengo rezerviraj si tri dana od 9.8. do 11.18. 2018.Moondance Festival je 2013. pokrenuo Pero Fullhouse te je vrlo brzo postao jedan od najboljih festivala na našim prostorima. Moondance festival ističe se pomno biranim line upom, high end produkcijom te naravno jedinstvenom lokacijom unutar Trogira, grada pod zaštitom UNESCO-a.
Na 6. izdanju festivala, nastupit će više od 40 izvođača, a poznat je i prvi headliner. Strahil Velchev poznatiji kao KiNK nastupit će tako po prvi puta na festivalu. KiNK na svojim nastupima kombinira između DJ seta, live seta te live PA, što ga čini nepredvidljivim. Kako i live, KiNK se može pohvaliti i uspješnim produkcijama gdje je do sada izdavao za renomirane etikete poput Running Back, Rush Hour te Ovum Recordings te remiksevima za Ninu Kraviz, Tigu, Sven Vatha, Jimpstera, DJ Doziu… Setovi koji odskaču od prosjeka, prepuni su house i techna, a također gaji ljubav prema jazzu, funku, discu, jungleu.

Ples pod mjesečinom možete rezervirati već sada, regionalne early bird ulaznice puštene su u promet po cijeni od 149kn, a možete ih kupiti ovdje.