Fuego Professional F24C je iMac Pro među plinskim roštiljima (VIDEO)

Foto: www.thegadgetflow.com

Radi se o klasičnom plinskom roštilju koji dolazi iz tvrtke Fuego Grills, a koji je savršen za manje prostore, drugim riječima idealan je za sve nas bez velikih okućnica, a opet s idealnim kutkom na balkonu na kojem možemo upražnjavati svoje kulinarske sposobnosti. Dizajn i samu proizvodnju ovog roštilja potpisuje te nadzire bivši Appleov direktor dizajna, Robert Brunner, stoga ni ne očekujemo ništa manje od savršenstva u roštiljanju.Kako bi ovo čudo mogli nazvati svojevrsnim iMacom među roštiljima njegova kompaktnost ujedno je i njegova prednost, a ne samo što ga doslovno možete smjestiti u bilo koji kutak vašeg malog balkona jer se nalazi na kotačima, već što je u jednom pečenju, jednoj rundi, u mogućnost ispeći do 20 burgera.

Foto: www.fuegoliving.com

Model Professional F24C brendov je najjači model koji može razviti toplinsku energije do 26 500 BTU na sat, što u prijevodu znači da do 500°C temperature za omiljeni steak ili možda pizzu postiže za svega 5 minuta.

Jedino što nas malo bode u oči je njegov falusoidni profil. Ali nadamo se da je to samo produkt današnjih mećava, a koje nas opet, uz Fuego, ne sprečavaju da okrenemo pokoji steak.

Izvor: gentleman.hr

Video: