Glumicu za odrasle pogodio pak u grudi tokom utakmice i ispumpao joj dojku: Morat će na popravak svog poprsja (FOTO)

Foto: Instagram/miakhalifa

Zvijezda filmova za odrasle, Mia Khalifa (25) morat će na izvanredni servis kod estetskog kirurga nakon što ju je u travnju ove godine pogodio pak na hokejaškoj utakmici i “ispumpao” njenu lijevu dojku. Glumica u filmovima za odrasle prisustvovala je “Stanley kupu” kada ju je oko 170 grama težak pak pogodio pri brzini od oko 35 metara u sekundi pravo u grudi, zbog čega joj puknuo silikonski implantant.

Foto: Instagram/miakhalifa

– Sjedila sam iza stakla tijekom utakmice, ali je pak prebačen preko stakla i udario me tako naglo da nisam znala što se dešava. Bio je tako težak, čista guma i kretao se je velikom brzinom. Uhvatila sam se za grudi i nisam ih puštala, jer sam osjećala da ako ih ispustim, svuda će biti krvi – rekla je Khalifa za američke medije i dodala da joj je lijeva dojka sada blago ispumpana.
Ipak, ovo iskustvo za nju nije bilo toliko loše jer je, kako kaže, mogla sačuvati problematični sportski rekvizit kao uspomenu.Khalifa, koja je nekada bila prva na top listi web stranice za odrasle “PornHub”, a danas vodi jedan sportski program, također otkrila da će prepravku svog poprsja prepustiti kirurzima sljedeće godine.